Asmens duomenų privatumo politika

Dėmesio! Informacija visiems svetainės lankytojams https://obzoroff.info iš visų pasaulio šalių: Jei norite susipažinti su šiomis taisyklėmis savo kalba, naudokite oficialų „Google“ vertėją. Mūsų taisyklių ir privatumo politikos tekstas yra lengvai išverčiamas ir suprantamas, net jei naudosite automatinį mašininį vertimą.

Privatumo politika obzoroff.info svetainės administracija privalo saugoti jūsų privatumą internete. Mes skiriame didelį dėmesį jūsų pateiktų duomenų apsaugai. Mūsų privatumo politika grindžiama Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas (GDPR) Europos Sąjungoje.

Ši privatumo politika taikoma obzoroff.info svetainei, priklausančiai ir valdomoms svetainėms ir jos padomeniams („Svetainės“). („Mes“ arba „mes“) žino, kad jums rūpi, kaip naudojama ir dalijamasi informacija apie jus. Šioje privatumo politikoje paaiškinta, kokią jūsų informaciją surinks www.obzoroff.info, kai jūs pateksite į Svetaines ir www.obzoroff.info paslaugą (įskaitant mūsų partnerių svetaines), kaip bus naudojami duomenys ir kaip galite kontroliuoti turinio rinkimą, taisymą ir (arba) ištrynimą. Mes nenaudosime ir nesidalinsime jūsų informacija niekam, išskyrus tai, kas aprašyta šioje privatumo politikoje. Ši privatumo politika netaikoma informacijai, kurią renkame kitomis priemonėmis (įskaitant neprisijungus) ar iš kitų šaltinių. Didžiojoje raidėje vartojami terminai, kurie nėra apibrėžti šioje privatumo politikoje, turi tą prasmę, kurią jie pateikė mūsų Sąlygose. Per mūsų Svetaines surinkta informacija gali būti naudojama tik šioje privatumo politikoje ir mūsų klientų aptarnavimo sąlygose numatytais tikslais.

GDPR privatumo politika svetainėje obzoroff.info

Slapukų apdorojimas

Mes naudojame slapukų failus tinkamam svetainės turinio rodymui ir patogumui naršyti obzoroff.info. Tai maži failai, kurie saugomi jūsų prietaise. Jie padeda svetainei prisiminti informaciją apie jus, pvz., Kokia kalba naudojate svetainę ir kuriuos puslapius jau atidarėte. Ši informacija bus naudinga kito vizito metu. Dėl slapukų failų naršymas svetainėje tampa daug patogesnis. Galite sužinoti daugiau apie šiuos failus aplanke . Slapukų priėmimą ir blokavimą galite nustatyti patys. Negalėjimas gauti slapukų failų gali apriboti svetainės funkcionalumą.

Asmens duomenų tvarkymas kitose tarnybose

Ši svetainė naudojasi trečiųjų šalių internetinėmis paslaugomis, kurios renka duomenis nepriklausomai nuo mūsų. Tokios paslaugos apima: „Google Analytics“. Šių tarnybų surinkti duomenys gali būti teikiami kitoms tų organizacijų tarnyboms. Jie gali naudoti duomenis reklamos personalizavimui savo reklamos tinkle. Jų svetainėse galite sužinoti apie tų organizacijų vartotojų sutartis. Taip pat galite atsisakyti rinkti jūsų asmeninius duomenis. Pvz., Galima rasti „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės priedą čia. Mes neperduodame jokių asmens duomenų kitoms organizacijoms ar tarnyboms, kurios nėra išvardytos šioje privatumo politikoje. Išimties tvarka surinkti duomenys gali būti teikiami teisėtu valstybės institucijų, kurios įgaliotos prašyti tokios informacijos, prašymu.

Nuorodos į kitas svetaines

Mūsų svetainėje obzoroff.info gali būti nuorodų į kitas svetaines, kurių mes nekontroliuojame. Mes neatsakome už šių svetainių turinį. Jei tokia politika egzistuoja, rekomenduojame susipažinti su kiekvienos jūsų lankomos svetainės privatumo politika.

Informacija, kurią renkame patys

  • (a) Mūsų paslauga: registruodamiesi paskyroje galime rinkti asmens tapatybę identifikuojančią informaciją apie jus, pvz., jūsų vardą, pavardę, telefono numerį, el. pašto adresą ar panašiai. Jei nuspręsite įsigyti produktą iš mūsų, mes ar mūsų trečiosios šalies mokėjimo tvarkytojai surinksime jūsų mokėjimo informaciją. Kai naudojatės www.obzoroff.info paslauga arba lankotės mūsų svetainėse, galime gauti tam tikrą informaciją apie jus, kaip aprašyta toliau. Tačiau mes galime siųsti bet kokius reklaminius el. Laiškus; mes galime jums atsiųsti su paslauga susijusius el. laiškus. Jei nebenorite gauti šių el. Laiškų, galite jų atsisakyti atšaukdami savo paskyrą.
  • b) Slapukai ir sekimo technologijos: www.obzoroff.info naudoja tokias technologijas kaip: slapukai, švyturiai, žymos ir scenarijai. Šios technologijos gali būti naudojamos analizuojant tendencijas, administruojant svetaines, stebint jūsų judėjimą svetainėse ir renkant demografinę informaciją apie mūsų visų vartotojų bazę. Mes naudojame slapukus, kad atsimintume vartotojų nustatymus, taip pat tapatumo nustatymo ir analizės tikslais. Vartotojai gali kontroliuoti slapukų naudojimą individualios naršyklės lygiu. Jei atmesite slapukus, vis tiek galite naudoti mūsų svetaines, tačiau jūsų galimybės naudoti kai kurias mūsų svetainių funkcijas ar sritis gali būti ribotos. Taip pat naudojame „Google Analytics“, „Google“ žymų tvarkyklę. Kai kurie arba visi šie įrankiai gali būti naudojami informacijai apie jūsų elgesį mūsų svetainėje stebėti, atsižvelgiant į jūsų regioną.

Informacija, kurią renkame klientų labui

  • (a) Mūsų tarnyba. Mes renkame duomenis klientų, kurie naudojasi www.obzoroff.info paslauga, vardu (įterpdami savo kodą savo svetainėse) apie mūsų klientų svetainių ar mobiliųjų programų lankytojų elgesį. Kai lankotės tokiose svetainėse ar programose mobiliesiems, galime gauti tam tikrą informaciją apie jūsų elgesį, įskaitant serijos veiklą, puslapio turinį, paspaudimą / palietimą, judėjimą, slinkimą ir klavišų paspaudimo veiklą (kai kuriais atvejais).
  • (b) Informacija, susijusi su mūsų lankytojams surinktais duomenimis: obzoroff.info renka informaciją vadovaudama savo klientams ir neturi tiesioginių ryšių su asmenimis, kurių duomenis ji gali tvarkyti. Jei esate vieno iš dabartinių mūsų klientų klientas ir nebenorite, kad toks klientas jus stebėtų, susisiekite tiesiogiai su atitinkamu klientu. Mes galime perduoti asmeninę informaciją įmonėms, kurios padeda mums teikti mūsų paslaugas. Pervedimams kitoms trečiosioms šalims taikoma paslaugų sutartis su mūsų klientais.
  • (c) Prieiga prie mūsų klientų kontroliuojamų duomenų ir jų saugojimas: Asmuo, kuris yra dabartinis ar buvęs www.obzoroff.info klientas, kuris ieško prieigos arba nori taisyti, taisyti ar ištrinti netikslius duomenis, turėtų nukreipti savo užklausą adresu leadzevs@gmail.com . Asmuo, kuris yra dabartinio ar buvusio www.obzoroff.info kliento klientas, kuris ieško prieigos arba nori ištaisyti, taisyti ar ištrinti netikslius duomenis, pirmiausia turėtų nukreipti savo užklausą į atitinkamą klientą ir tada, jei negaunama atsakymo ar toks atsakymas netenkina, turėtumėte susisiekti leadzevs@gmail.com.

Asmeninius duomenis, kuriuos tvarkome klientų vardu, saugosime tiek laiko, kiek reikia mūsų paslaugoms teikti. www.obzoroff.info saugos šią asmeninę informaciją, kad ji atitiktų mūsų teisinius įsipareigojimus, išspręstų ginčus ir vykdytų mūsų susitarimus.

Informacija, kurią renkame trečiųjų šalių vardu

Slapukai ir stebėjimo technologijos: tokias technologijas kaip: slapukus, švyturėlius, žymas ir scenarijus naudoja mūsų partneriai, filialai, analitikai ar paslaugų teikėjai. Šios technologijos gali būti naudojamos analizuoti tendencijas, administruoti svetaines, sekti jūsų judėjimą aplink svetaines ir rinkti demografinę informaciją apie visą mūsų vartotojų bazę. Mes galime gauti ataskaitas apie šių technologijų naudojimą tokiose įmonėse individualiai ir kartu.

Kaip mes naudojame jūsų informaciją

  • (a) Mes naudojame informaciją, kurią mes renkame, kad tvarkytume ir prižiūrėtume savo Svetaines ir www.obzoroff.info paslaugą bei atsakytume į jūsų klausimus ir rūpesčius. Teisinis pagrindas yra Duomenų apsaugos įstatymo 6 straipsnio 1 dalis ir str. Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR) 6 straipsnio 1 dalies f punktas.
  • (b) Jei jūs davėte sutikimą, mes naudojame informaciją, kurią renkame, norėdami išsiųsti jums rinkodaros pranešimus mūsų naujienlaiškyje. Teisinis pagrindas yra Indijos duomenų apsaugos įstatymo 6 (1) skyrius ir jo str. 6 (1) (a) GDPR.
  • c) Mes taip pat naudojame informaciją, kurią renkame, kad padėtume klientams tobulinti savo svetainę (-es).

Kaip mes dalijamės jūsų informacija

  • (a) Asmenį identifikuojanti informacija: www.obzoroff.info neišnuomos ir neparduos jūsų asmens identifikavimo informacijos kitiems. Asmeninę informaciją galime saugoti vietose, kurios nėra tiesiogiai valdomos www.obzoroff.info (pavyzdžiui, serveriuose ar duomenų bazėse, esančiose kartu su prieglobos paslaugų teikėjais). Bet kuri asmens identifikavimo informacija, kurią pasirenkate viešai paskelbti mūsų Svetainėse ar www.obzoroff.info tarnyboje, pavyzdžiui, komentarų paskelbimas mūsų svetainės puslapyje, bus prieinama kitiems. Pašalinę informaciją, kurią viešai paskelbėte mūsų Svetainėse ar www.obzoroff.info tarnyboje, kopijos gali likti matomos talpykloje esančiuose ir archyvuotuose mūsų svetainių puslapiuose arba www.obzoroff.info tarnyboje, arba jei kiti vartotojai nukopijavo ar išsaugojo ta informacija. Mūsų svetainę tvarko trečiosios šalies programa, dėl kurios gali tekti užsiregistruoti, kad galėtumėte paskelbti komentarą. Mes neturime prieigos prie interneto svetainėje skelbiamos informacijos ir jos negalime kontroliuoti. Jei norite pašalinti asmeninę informaciją, paskelbtą komentarų skiltyje, turėsite susisiekti su trečiosios šalies programa arba prisijungti prie jos. Norėdami sužinoti, kaip trečiosios šalies programa naudoja jūsų informaciją, peržiūrėkite jų privatumo politiką.
  • (b) Asmenį neidentifikuojanti informacija: Mes galime dalytis asmeniškai neatpažįstama informacija (pvz., anoniminiais naudojimo duomenimis, nuorodų / išėjimų puslapiais ir URL, platformos tipais, paspaudimų skaičiumi ir kt.) su suinteresuotomis trečiosiomis šalimis, kad padėtų jiems suprasti tam tikrų www.obzoroff.info paslaugų ir mūsų partnerių naudojimo įpročiai. Mūsų partneriai taip pat turi galimybę paskelbti savo svetainių rezultatus www.obzoroff.info tarnyboje. Tokius rezultatus sudaro tik neidentifikuojama informacija. Jei nuspręsite paskelbti tokius rezultatus www.obzoroff.info tarnyboje ar svetainėje (pavyzdžiui, mūsų rezultatų galerijoje), suprantate ir sutinkate, kad ši informacija kartu su visa asmenį identifikuojančia informacija, kurią pasirenkate pateikti dėl tokios informacijos Duomenys bus viešai prieinami. Skelbdami rezultatus www.obzoroff.info tarnyboje ar svetainėje sutinkate, kad gavote visus būtinus sutikimus, kad tokia informacija būtų vieša, ir kad tai nepažeidžia jokių įstatymų. Jei pašalinsite informaciją, kurią viešai paskelbėte www.obzoroff.info tarnyboje ar svetainėje, kopijos gali likti matomos talpykloje esančiuose ir archyvuotuose www.obzoroff.info tarnybos ar svetainės puslapiuose arba jei kiti vartotojai nukopijavo ar išsaugojo tą informaciją . Asmenį neidentifikuojanti informacija gali būti saugoma neribotą laiką.
  • (c) atvejai, kai mes privalome dalytis jūsų informacija: www.obzoroff.info atskleis jūsų informaciją, kai to reikalaujama pagal įstatymą, jei yra teisminis procesas arba jei pagrįstai manome, kad tokie veiksmai yra būtini (a) laikytis įstatymus ir pagrįstus teisėsaugos prašymus; (b) vykdyti mūsų paslaugų teikimo sąlygas arba apsaugoti mūsų paslaugos saugumą ar vientisumą; ir (arba) c) naudotis ar apsaugoti www.obzoroff.info, mūsų vartotojų ar kitų teises, turtą ar asmeninį saugumą.
  • (d) Kas nutinka pasikeitus valdymui: mes galime pirkti ar parduoti / parduoti / perleisti įmonę (įskaitant visas bendrovės akcijas) ar bet kokius jos produktų, paslaugų, turto ir (arba) verslo derinius. Jūsų informacija, pvz., Klientų vardai ir el. Pašto adresai, ir kita Vartotojo informacija, susijusi su www.obzoroff.info paslauga, gali būti tarp parduotų ar kitaip perduotų daiktų atliekant tokio tipo operacijas. Mes taip pat galime parduoti, priskirti ar kitaip perduoti tokią informaciją vykdydami įmonių perleidimą, susijungimą, įsigijimą, bankrotą, likvidavimą, reorganizavimą, likvidavimą, panašius sandorius ar procedūras, susijusias su visa įmone ar jos dalimi. Jums bus pranešta el. Paštu ir (arba) žinomu pranešimu mūsų svetainėje apie bet kokius jūsų asmeninės informacijos nuosavybės ar naudojimo pasikeitimus, taip pat apie bet kokius jūsų asmeninės informacijos pasirinkimus.
  1. Kaip mes saugome jūsų informaciją. Svetainė www.obzoroff.info rūpinasi jūsų privatumo ir duomenų apsauga, tačiau mes negalime užtikrinti ar garantuoti bet kokios informacijos, kurią perduodate www.obzoroff.info, saugumo ar garantuoti, kad jūsų duomenys www.obzoroff.info tarnyboje gali būti prieinama, atskleidžiama, pakeista ar sunaikinta pažeidus bet kurį iš mūsų pramonės standartinių fizinių, techninių ar valdymo apsaugos priemonių. Kai registracijos ar užsakymo formose įvedate neskelbtiną informaciją (pvz., Prisijungimo duomenis), mes šifruojame šią informaciją naudodamiesi tawk.to pokalbių slapukais ir „Google Analytics“. Nei vienas perdavimo būdas, nei elektroninis saugojimo būdas nėra 100% saugus. Todėl mes negalime garantuoti jo absoliutaus saugumo. Jei turite klausimų apie mūsų svetainės saugumą, galite susisiekti su mumis leadzevs@gmail.com. Mes naudojame išorinę pagalbos platformą ir kreditinių kortelių apdorojimo įmonę, kad atsiskaitytume už jus, jei perkate paslaugas. Šios įmonės nelaiko, nesidalija, nelaiko ir nenaudoja asmens identifikavimo informacijos jokiais kitais tikslais.
  2. Peržiūrėkite mūsų skirtą puslapį, kad sužinotumėte daugiau apie mūsų požiūrį į GDPR.
  3. Asmeninės informacijos pažeidimas. Tuo atveju, jei asmeninė informacija yra pažeista kaip saugumo pažeidimas, www.obzoroff.info apie tai nedelsdama informuos klientus, laikydamasi galiojančių įstatymų.
  4. Jūsų pasirinkimai apie jūsų informaciją. Dabartiniams www.obzoroff.info klientams galite peržiūrėti, ištaisyti, atnaujinti ar ištrinti informacijos apie jus, kurią www.obzoroff.info saugo, netikslumus, prisijungdami prie savo paskyros, kad atnaujintumėte slaptažodį ir atsiskaitymo informaciją. Arba (duomenų subjektams, kuriuos stebi www.obzoroff.info ir buvę www.obzoroff.info klientai), galite susisiekti su mumis tiesiogiai adresu leadzevs@gmail.com. Mes patvirtinsime jūsų užklausą per kelias valandas ir greitai ją apdorosime. Jei norite atsisakyti, kad jus stebėtų www.obzoroff.info analizės programinė įranga, galite tai padaryti apsilankę https://www.obzoroff.info. Duomenų apsaugos įstatymai suteikia jums daugybę teisių, susijusių su jūsų asmens duomenų tvarkymu. Šiuo atžvilgiu jūs turite teisę prašyti, kad mes ištaisytume ar ištrintume asmens duomenis arba apribotume jūsų asmens duomenų tvarkymą, jei manote, kad jie yra netikslūs. Be to, jūs turite teisę prieštarauti duomenų tvarkymui, pagrįstam mūsų teisėtais interesais kaip teisiniu pagrindu. Mes turime įvertinti jūsų prašymą ir reaguoti į jį. Be to, jūs taip pat turite teisę į duomenų perkeliamumą, jei tai turėtų tapti aktualu. Jūs turite teisę pateikti skundą savo vietos priežiūros institucijai.

Mes saugome jūsų asmeninę informaciją

  • (a) Jei turite sąskaitą www.obzoroff.info, mes išsaugosime jūsų informaciją tol, kol jūsų paskyra bus aktyvi arba prireiks paslaugų teikimui. Mes laikysime ir naudosime jūsų informaciją, kad būtų laikomasi teisinių įsipareigojimų, sprendžiant ginčus ir vykdant mūsų sutartis.
  • (b) Jei esate „www.obzoroff.info“ svetainių lankytojas, mes išsaugosime jūsų informaciją tol, kol reikės, bet ne ilgiau kaip vienerius (1) metus po paskutinio apsilankymo mūsų Svetainėse.
  1. Vaikų privatumas. Ypač svarbu saugoti mažų vaikų privatumą. Dėl šios priežasties www.obzoroff.info sąmoningai nerenka ir neprašo asmeninės informacijos iš jaunesnių nei 13 metų asmenų. Jei sužinosime, kad surinkome asmeninę informaciją iš vaiko iki 13 metų, mes ištrinsime šią informaciją kaip kuo greičiau. Jei manote, kad mes galime turėti informacijos apie vaiką iki 13 metų ar apie jį, susisiekite su mumis leadzevs@gmail.com.
  2. Pranešimo procedūros. Mūsų politika yra teikti jums pranešimus, neatsižvelgiant į tai, ar tokių įstatymų reikalaujama, ar rinkodaros ar kitais su verslu susijusiais tikslais, jums el. Paštu, raštu ar popieriniu pranešimu arba pastebimai paskelbdami tokį pranešimą tarnyboje, kaip nustatyta www.obzoroff.info savo nuožiūra. Mes pasiliekame teisę nustatyti pranešimų jums formą ir būdus, jei galite atsisakyti tam tikrų pranešimo būdų, aprašytų šioje privatumo politikoje.
  3. Nuorodos į kitas svetaines. Mes neatsakome už praktiką, kurią naudoja svetainės ar paslaugos, susietos su www.obzoroff.info tarnyba ar svetainėmis, įskaitant jose esančią informaciją ar turinį. Atminkite, kad kai naudojate nuorodą iš www.obzoroff.info paslaugos ar svetainių į kitą svetainę ar paslaugą, mūsų privatumo politika netaikoma trečiųjų šalių svetainėms ar paslaugoms. Jūsų naršymui ir sąveikai bet kurioje trečiosios šalies svetainėje ar paslaugoje, įskaitant tas, kurios mūsų svetainėje turi nuorodą ar reklamą, taikomos tos trečiosios šalies taisyklės ir politika.
  4. Socialinės medijos valdikliai: mūsų svetainėje yra socialinės žiniasklaidos funkcijų, tokių kaip mygtukas „Facebook“, kaip „Facebook“, ir kiti valdikliai, kurie veikia mūsų svetainėje. Šios funkcijos gali rinkti jūsų IP adresą ir tai, kurį puslapį lankotės mūsų svetainėje, ir gali nustatyti slapuką, kad ši funkcija veiktų tinkamai. Socialinės medijos funkcijas ir valdiklius teikia trečioji šalis arba talpina tiesiogiai mūsų svetainėje. Jūsų sąveiką su šiomis funkcijomis reglamentuoja ją teikiančios organizacijos privatumo politika.
  5. Mūsų privatumo politikos pakeitimai. Visi šios privatumo politikos pakeitimai įsigalioja, kai jie yra paskelbiami šiame puslapyje. Kai iš esmės pakeisime politiką, apie tai pranešime el. Paštu ir (arba) matomoje vietoje mūsų svetainėje, prieš įsigaliojant pakeitimui, ir atnaujinsime „įsigaliojimo datą“ šio puslapio viršuje.

Susisiekite su mumis informacija

Jei turite klausimų apie šią privatumo politiką, šios svetainės praktiką ar santykius su šia svetaine, susisiekite su mumis psyleads@gmail.com arba naudokite kontaktinę formą. Ši naršyklės vartotojų ir skaitytojų asmens duomenų privatumo politika (toliau – privatumo politika) taikoma visai informacijai, paskelbtai interneto svetainėje adresu: https://obzoroff.info (toliau – Svetainė), kuriuos vartotojus ir Svetainės administracija gali gauti apie Vartotoją naudodamiesi Svetaine (Įskaitant asmeninius duomenis registruojant Vartotoją svetainėje, duomenis, paliktus el. paštu atsiųstų straipsnių komentaruose arba per atsiliepimų formą).

Bet kokios svetainės apžvalgoje paskelbtos informacijos naudojimas reiškia besąlyginį vartotojo sutikimą su šia politika ir joje nurodytomis jo asmeninės informacijos tvarkymo sąlygomis; nesutinkant su šiomis sąlygomis, Vartotojas privalo susilaikyti nuo skelbiamos informacijos ir visos Svetainės naudojimo.

Kopijuodamas turinį (tekstą, vaizdus, ​​vaizdo įrašus ir pan.) Į bet kurią kitą svetainę, socialinį tinklą, asmeninį tinklaraštį ir kitus išorinius šaltinius internete, Vartotojas turi pateikti nuorodą į šaltinį: https://obzoroff.info

Bendrosios privatumo politikos nuostatos

  • 1.1. Pagal šią politiką Vartotojo asmeninė informacija reiškia:
  • 1.1.1. Bet kokia asmeninė informacija, kurią Vartotojas pateikia apie save, naudodamasis Svetaine, įskaitant Vartotojo asmeninius duomenis. Privaloma pateikti informaciją yra specialiai pažymėta tam skirtuose laukeliuose. Kitą informaciją Vartotojas pateikia savo nuožiūra.
  • 1.1.2. Duomenys, kurie automatiškai perduodami Svetainės administracijai jo naudojimo metu naudojant Vartotojo įrenginyje įdiegtą programinę įrangą, įskaitant IP adresą, slapukų duomenis, informaciją apie Vartotojo naršyklę (ar kitą programą, teikiančią prieigą prie paslaugų), technines įranga ir programinė įranga, kuria naudojasi Vartotojas, prisijungimo prie paslaugų data ir laikas, prašomų puslapių adresai ir kita panaši informacija.
  • 1.2. Ši privatumo politika taikoma tik svetainėms https://obzoroff.info ir jos veidrodžiams su priešdėliu „www“. Svetainė nekontroliuoja ir nėra atsakinga už trečiųjų šalių svetaines, į kurias Vartotojas gali sekti svetainėse esančias nuorodas https://obzoroff.info.
  • 1.3. Asmens duomenų valdytojas šioje politikoje yra Tarptautinis medicinos informacijos žurnalas „Obzoroff Info“.

Mūsų vartotojų asmeninės informacijos tvarkymo tikslai

  • 2.1. Svetainė renka ir saugo tik tą asmeninę informaciją, reikalingą atsakymams į Svetainės skaitytojų klausimus, Vartotojų komentarus „Obzoroffoff Journal“ publikacijoms ar sutarčių ir sutarčių su Vartotoju vykdymui, išskyrus atvejus, kai įstatymai numato privalomą duomenų saugojimą. asmeninę informaciją įstatymų nustatytam laikotarpiui.
  • 2.2. Svetainės asmeninę informaciją svetainė tvarko šiais tikslais:
  • 2.2.1. Grįžtamojo ryšio su vartotoju užmezgimas, įskaitant pranešimų, užklausų dėl naudojimosi svetaine siuntimą, konsultacijų paslaugų teikimą, užklausų ir vartotojo užklausų apdorojimą.
  • 2.2.2. Patvirtinimas, kad Vartotojo pateikti duomenys yra teisingi ir išsamūs.
  • 2.2.3. Teikiame vartotojui veiksmingą informaciją ir techninę pagalbą iškilus problemoms, susijusioms su Svetainės naudojimu.

Vartotojo asmeninės informacijos tvarkymo ir perdavimo trečiosioms šalims sąlygos

  • 3.1. Kalbant apie asmeninę Vartotojo informaciją, jos konfidencialumas išlaikomas, išskyrus tuos atvejus, kai Vartotojas savo noru teikia informaciją apie save, kad galėtų bendrauti su neribotu asmenų ratu. Naudodamasis individualiomis paslaugomis, Vartotojas sutinka, kad tam tikra jo asmeninės informacijos dalis tampa viešai prieinama.
  • 3.2. Operatorius turi teisę perduoti asmeninę Vartotojo informaciją tretiesiems asmenims šiais atvejais:
  • 3.2.1.Vartotojas sutiko su tokiais veiksmais.
  • 3.2.2. Pervedimas yra būtinas, kad Vartotojas galėtų naudotis tam tikra paslauga arba įvykdyti konkrečią sutartį ar sutartį su Naudotoju.
  • 3.2.3. Perleidimą numato Rusijos, tarptautiniai ar kiti taikytini įstatymai įstatymų nustatyta tvarka.
  • 3.3. Vartotojo asmens duomenys tvarkomi neribotą laiką jokiomis teisinėmis priemonėmis, įskaitant asmens duomenų informacines sistemas, naudojant automatikos įrankius arba nenaudojant tokių priemonių. Vartotojų asmens duomenys tvarkomi pagal 27.07.2006 152 07.02.2017 federalinį įstatymą Nr. 13-FL „Dėl asmens duomenų“ ir federalinio įstatymo Nr. -FL nuostatas.
  • 3.4. Operatorius imasi būtinų organizacinių ir techninių priemonių, kad apsaugotų Vartotojo asmeninę informaciją nuo neteisėtos ar atsitiktinės prieigos, sunaikinimo, pakeitimo, blokavimo, kopijavimo, platinimo, taip pat nuo kitų neteisėtų trečiųjų asmenų veiksmų.

Šalių įsipareigojimai

  • 4.1. „Obzoroff“ svetainės vartotojas privalo:
  • 4.1.1. Pateikite informaciją apie asmens duomenis, reikalingus norint naudotis svetaine.
  • 4.1.2. Atnaujinkite, papildykite pateiktą informaciją apie asmens duomenis, jei ši informacija pasikeistų.
  • 4.2. Operatorius privalo.
  • 4.2.1. Gautą informaciją naudokite tik šioje privatumo politikoje nurodytais tikslais.
  • 4.2.2. Užtikrinkite konfidencialios informacijos slaptumą, neatskleiskite be išankstinio rašytinio Vartotojo sutikimo ir neparduokite, nekeiskite, neskelbkite ir kitaip neatskleiskite Vartotojo asmeninių duomenų, išskyrus atvejus, numatytus šioje Privatumo politikoje.
  • 4.2.3. Imkitės atsargumo priemonių, kad apsaugotumėte Vartotojo asmeninių duomenų konfidencialumą, laikydamiesi tvarkos, paprastai naudojamos apsaugoti tokio tipo informaciją esamuose verslo sandoriuose.
  • 4.2.4. Užblokuokite asmeninius duomenis, susijusius su atitinkamu Vartotoju, nuo vartotojo ar jo teisėto atstovo ar įgaliotosios asmens duomenų subjektų teisių apsaugos institucijos prašymo ar prašymo tikrinimo laikotarpiu patikrinimo laikotarpiu, kai nepatikimi asmens duomenys. informacija ar neteisėti veiksmai.

Šalių atsakomybė

  • 5.1. Svetainės administracija, neįvykdžiusi savo įsipareigojimų, pagal Rusijos Federacijos įstatymus atsako už nuostolius, kuriuos patyrė Vartotojas dėl neteisėto asmens duomenų naudojimo.
  • 5.2. Pametus ar atskleidus konfidencialią informaciją, Svetainės administracija neatsako, jei ši konfidenciali informacija:
  • 5.2.1. Iki praradimo ar atskleidimo tapo vieša.
  • 5.2.2. Prieš tai gavęs iš Svetainės administracijos, jis buvo gautas iš trečiosios šalies.
  • 5.2.3. Tai buvo atskleista gavus Vartotojo sutikimą.

Ginčų sprendimas

  • 6.1. Prieš pateikiant ieškinį ginčuose, kylančiuose dėl Svetainės vartotojo ir Svetainės administracijos santykių, privaloma pateikti ieškinį (rašytinį pasiūlymą dėl savanoriško ginčo sprendimo).
  • 6.2. Ieškinio gavėjas per 30 (trisdešimt) kalendorinių dienų nuo skundo gavimo dienos raštu praneša ieškovui apie ieškinio nagrinėjimo rezultatus.
  • 6.3. Jei susitarimo nepavyksta pasiekti, ginčas bus pateiktas teismui pagal galiojančius Rusijos Federacijos įstatymus.
  • 6.4. Ši privatumo politika ir santykiai tarp vartotojo ir svetainės administracijos taikomi galiojantys Rusijos Federacijos įstatymai.

Papildomos sąlygos

  • 7.1. Operatorius turi teisę keisti šios Privatumo politikos nuostatas be Vartotojo sutikimo.
  • 7.2. Nauja privatumo politika įsigalioja nuo paskelbimo svetainėje, nebent naujame privatumo politikos leidime numatyta kitaip.
  • 7.3. Apie bet kokius pasiūlymus ar klausimus apie šią privatumo politiką reikia pranešti el. Paštu (leadzevs@gmail.com).
  • 7.4. Dabartinė privatumo politika pateikiama šiuo adresu: https://obzoroff.info/gdpr-privacy-policy-of-obzoroff/.
Obzoroff - Lietuva